Ne kemi ndërtuar zgjidhje për...
Bg images
çfarë mund të bëjmë për ju

Shërbimet me të cilat mund t'ju ndihmojmë

Icon Images
Python logo

Python

Ne ju ndihmojmë të punësoni Python programues, konsulentë dhe ekspertë.

Punësoj Python Zhvilluesit
.
I disponueshem tani!

NevojaPython zhvilluesit në dispozicion menjëherë?

Ne ju kemi mbuluar!

UNI11613

Junior Python Zhvilluesi

Location
Almaty, Kazakhstan

UNI11746

Junior Python Zhvilluesi

Location
Solonka, Poland

UNI11758

Fullstack Python Zhvilluesi

Location
Izhevsk, Russia

UNI11151

Junior Python Zhvilluesi

Location
Alchevsk, Ukraine
ekspertizë në Python

Cfare e ben PythonFactory aq e veçantë?

PythonFactory e specializuar në Python. Ne kemi një ekip prej Python !

Shape Images

12

Vitet e funksionimit

Shape Images

360

Projektet e dorëzuara

Shape Images

160

Python Zhvilluesit

Shape Images

6

Ne jemi të specializuar në Python.

ekipi ynë

Së bashku ne mund të bëjmë shumë më tepër sesa mund të bëni ju vetë.

Ne jemi në kërkim të individëve të talentuar dhe të shtyrë për t'iu bashkuar ekipit tonë në rritje të shpejtë.

Shape
Shape
Shape

Punësoj Python specialistë sot!

Le të punojmë së bashku për tuajin Python projekti Fillo!
Shape
Shape